Dakisolatie

Dakisolatie bespaart geld op den duur

Door je dak te isoleren kan je jaarlijks heel wat geld besparen. Natuurlijk moet je dan wel eerst investeren in die dakisolatie. De prijs voor het isoleren van een plat dak is afhankelijk van verschillende factoren zoals de isolatietechniek, het isolatiematerialen de oppervlakte van het dak.

Kies voor het hoogsthaalbare:

Wil je de hoogst mogelijk isolatiewaarde halen? Dan kies je best voor een warm plat dak. Daarbij wordt het isolatiemateriaal op de draagstructuur en onder de dakbedekking geplaatst. Onder de isolatie komt nog een dampscherm om te voorkomen dat condensvocht in het isolatiemateriaal trekt.
Het grote voordeel van deze methode is dat de draagstructuur mee in de isolatieschil zit en warm gehouden wordt. De dakconstructie is daardoor minder onderhevig aan temperatuurschommelingen, wat het risico op schade verkleint.
Wij van wedadak zijn gespecialiseerd in deze isolatiemethode voor platte daken, zowel bij renovaties als nieuwbouwprojecten.
Wilt u graag meer informatie met betrekking tot het isoleren van uw dak neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatie gesprek.

 

Dakisolatie


Onze diensten

Dakbedekking

Daklekkage

Dakinspectie

- De dakdekker bij u in de regio

© Zoccolo Concepting & Design BV